Grafwerk

Graag helpen we u om de overledene een mooie laatste groet te brengen in de vorm van bloemen.

Graag helpen we u om de overledene een mooie laatste groet te brengen in de vorm van bloemen. Een rouwarrangement of rouwboeket is bij ons helemaal naar uw eigen kleur en model te maken. Van een eenvoudig boeket tot een ingewikkeld rouwarrangement, onze bloemisten maken het naar uw wens. Ook kunnen we bepaalde voorwerpen in het rouwarrangement te verwerken om het nog persoonlijker te maken, zoals een knuffel, beeldje, muziekinstrument, vrachtwagentje etc.

Bij het maken van rouwarrangementen komt veel zorg en aandacht kijken. Wij adviseren u daarom het liefst door middel van een persoonlijk gesprek. Hiervoor kunt u langskomen in de winkel, waar we u ook een groot aantal voorbeelden kunnen tonen.

U kunt het rouwarrangement of rouwboeket op de afgesproken datum en tijd ophalen, maar we kunnen het ook voor u bezorgen bij uw thuis of het rouwcentrum. Eventueel kan het dezelfde dag nog bezorgd worden, mits alle gekozen bloemen op dat moment op voorraad zijn. Over hoe de mogelijkheden op dat moment zijn, kunt u het beste contact met een van onze bloemisten opnemen.

Online bestellen

Boeketten

Al vanaf €14,95

Plukboeketten

Al vanaf €17,95​

Rozen

Al vanaf €19,50​

Bloemenbon

Al vanaf €10,-​

Liefde & Romantiek

Al vanaf €7,95​

Geboorte

Al vanaf €14,95​

Rouwbloemen

Al vanaf €24,95​

Bloemstuk of plant

Al vanaf €22,95

Buitenland

Al vanaf €40,00

Kies op kleur

Al vanaf €15,00

Vragen?

Bel ons direct op of vul het contact formulier in.
Search
Close this search box.

Direct contact

0493 – 344 173