Kwekerij

In de voorjaar wordt onze bloemenkas omgetoverd tot een kleurrijk pallet aan perkplanten.

In de voorjaar wordt onze bloemenkas omgetoverd tot een kleurrijk pallet aan perkplanten. Op 2500 vierkante meter vindt u meer dan 150 soorten perkplanten, die door ons zelf zijn gekweekt waarbij kwaliteit voorop staat. In de maanden april, mei en juni is onze kas dagelijks geopend, zodat u zelf uw perkplanten bij ons kunt komen uitzoeken. Onze bloemisten staan voor u klaar om u van kennis en adviezen te voorzien.

We staan bekend om onze kleurrijke hanging baskets. Ons assortiment aan hanging baskets bestaat uit verschillende planten en kleuren combinaties, zowel in een grote als kleine pot. Bij juiste verzorging heeft u de hele zomer plezier van uw hanging baskets. Hanging baskets zijn leuk voor uw zelf, maar ook er leuk om cadeau te doen!

Ook kunt u door ons een plantenschaal laten opkweken, met daarin maar liefst vijftien verschillende planten. Een bloemenzee de hele zomer gegarandeerd! Heeft u al een schaal? Dan kunt u deze tot en met februari bij ons inleveren, zodat u in mei uw plantenschaal kunt komen ophalen.

Ons assortiment

Kerstbomen

Heeft u de kerstboom al staan? Haal hem vandaag nog op!

Perkplanten

Meer dan 150 soorten op 2500 vierkante meter.

Vaste planten

Een pracht scala aan kleurrijke bloemen.

Groenteplanten

Koken met groente, aardappelen of kruiden ut uw eigen tuin?

Snijbloemen

Wij telen verschillende bloemen in onze eigen kwekerij.

Voor- en najaarsbloeiers

Kan uw tuin in het najaar of vroege voorjaar wel wat kleur gebruiken?

Search
Close this search box.

Direct contact

0493 – 344 173